Thomas De Cock en Lanson-R regeren in Eksaarde-Doorslaar

Thomas De Cock en Lanson-R regeren in Eksaarde-Doorslaar

Een sterk duo bestaande uit Thomas De Cock en Lanson-R zegevierde afgelopen weekend op de LRV wedstrijd van Eksaarde Doorslaar in de klasse Zwaar. 

Het 1.30m hoge parcours werd zowel in de basis als de barrage foutloos afgewerkt door de ruiter van de inrichtende club en de zoon van Echo van t Spieveld, iets waar enkel zij in slaagden. Fenna Goethals (Bassevelde) was met Ragnar van de Kruishoeve (Vannan) tweede voor Stefaan De Smet en Quirani van de Maltahoeve (El Torreo de Muze). De barrage werd besloten door Lise Desomviele en Nice de Muze (Gemini XX).

De klasse Midden kwam op naam van Chloë De Roo (Merelbeke) en Muis van 't Sparrenhuis (Elvis ter Putte). Het zilver ging naar Moerzeke met Larissa Carnoy en Ozara di Padua (I Am Moerhoeve's Star). Kilian Franco (Bassevelde) stuurde Snapper v t Hazelarenhoekje (Quint vh Maarlo Z) naar drie. 

Ook de 1.10m rubriek bleef op eigen bodem en was voor Ken Sneyers met Foia (Cayado). Evelien De Poorter en Rebecca van Spieveld (Matisse de Mariposa) werden tweede voor Wietse Maes (Belsele) en Ovita S (Khan of Ballmore).

Resultaten