Kelly Dhondt verkeert in bloedvorm met Z-winst in Geluwe

Kelly Dhondt verkeert in bloedvorm met Z-winst in Geluwe

Niemand minder dan Kelly Dhondt heeft afgelopen weekend opnieuw de klasse Zwaar op naam geschreven. De amazone kon wederom rekenen op Marielle de Vauxelles (v. Va-Vite) om al het hout onaangeroerd te laten. 

Het duo uit Oedelem-Beernem kon als enige de barrage afsluiten met nul strafpunten. Daarnaast nam Dhondt ook het brons mee naar huis met haar eigen Mylady van Den Doorn (v. Cooper vd Heffinck) (hier op de foto). De snelste tijd werd afgeklokt door Pittem's Yana Coppillie in het zadel van Isabel Lafaut's Petit Filou van de Nachtegaele (v. Chacco Me Biolley) maar een balk in het gras liet hen genoegen nemen met het zilver. Jolien Demeyer zagen we met Grande-J (v. Clinton) ook nog in actie tijdens de barrage, deze combinatie uit Wingene besloot met de vierde plaats.

In de klasse Midden moest Coppillie opnieuw een andere combinatie voor zich dulden en kreeg het zilver omgehangen na een foutloze rit op Erle Hof ter Zeedycke (v. Thunder vd Zuuthoeve). Het was Edouard Noppe uit Ardooie die met Elegance "F" (v. Orame) de eer aan de haal ging. Voor Joeri Vandewaetere was er het brons met Queen Rosy van 't Vrijbos (v. Jaguar van Paemel). Ook voor Hélène Mestdagh en Newman ML Z (v. Nonstop) bleven alle balken in de lepels liggen en werd de vierde plaats genoteerd.

Jarne Gyssels zegevierde in de klasse Licht met Radical van de Pereboom (v. Chatman). Hij legde de barrage ruim 2,5 seconden sneller af dan Sofie Boone met Milli Vanilli (v. Gaspahr). Op drie zagen we Femke Vercauteren. In het zadel van Sergio van 't Verloren Kost (v. Diamant de Semilly) wist de amazone uit Middelkerke voor te blijven op haar schoonvader die vierde werd op C Pompidoe Z (v. Cicero Z). 

Alle resultaten