Joris Van Springel bovenaan in klasse Zwaar Geel Ten Aard

Joris Van Springel bovenaan in klasse Zwaar Geel Ten Aard

Afgelopen weekend sprong Joris Van Springel naar de winst over de 1.30m hoge hindernissen van de klasse Zwaar. Inrichtende werking was LRV Geel Ten Aard. 

Klasse Zwaar

Van Springel vormde de snelste combinatie met Silver Arrow. Ze werden op de voet gevolgd door Vincent Van De Poel die net als Van Springel een tweede foutloze fase kon afleggen met Olympia (v. Andiamo). Martijn Tormans was de snelste vierpunter op La Luna van 't Roosakker (v. Echo van 't Spieveld) en werd derde. 

Jens Teunkens sprong met Mardish van den Berg (v. Numero Uno) zijn barrage en werd vierde. Voor Davy Wuyts hield één springfout voor Luriana van Klapscheut (v. Elvis ter Putte) hem uit die tweede fase.

Klasse Midden

Vincent Van De Poel moest ook over 1.20m de overwinning aan hem laten voorbijgaan. Met Quanta van 't Gestelhof (v. Kannan) behaalde hij opnieuw de tweede plaats. Winst was er voor Toon Lommelen op Lomar van de Jomaheide (v. Cassanova). Bart Damen nam de derde plaats voor zijn rekening met Qwinny-B (v. Elvis ter Putte). 

De top vijf werd ingevuld door Nik Vervecken met Obelien van de Opstal (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) op vier en Bart Damen op vijf met Mistral E (v. Thunder van de Zuuthoeve). 

Klasse Licht

Over 1.10m kon Lommelen rekenen op Prince van het Zonnehof (v. Kannan) om een podiumplaats te veroveren en werd derde. Siebe Verhaeren ging hen vooraf op twee met Welfaire van de Paardehoeve (v. Happy Wind-H). De overwinning kwam op naam van Roos Notelé en Cuba Libre v 't Rebelshof. Hans Ver Elst werd vierde in het zadel van Aquila of Trichelhof (v. Aquilino) gevolgd door Jonas Meeus en Sibou van de Grote Hoeve (v. Ermitage Kalone). 

Alle resultaten