Ellen De Swert wint eerste selectie JM Indoor Masters

Ellen De Swert wint eerste selectie JM Indoor Masters

Na een knaller van een openingswedstrijd in het Azelhof die het tienjarig bestaan van de site in Lier vierde, volgden de eerste selecties voor de Indoor Masters tijdens Jumping Mechelen. De hoofdrubriek bij de senioren kwam op naam van Ellen De Swert. 

De Swert werkte het 1.20m hoge parcours voor Senioren van de 107 combinaties het snelste af in het zadel van Cantchelaro (Chagall van de Burggrave). Sacha Marissen nam de tweede plaats in met Hercules S (Eldorado van de Zeshoek) terwijl Paul Scheirs derde werd op de zesjarige Red Diamond S.P. (Corico Z). Op vier zagen we Danny Van Es met Hamilton (Contact vd Heffinck) gevolgd door Henk Clabots en Cathina K Z (Catoki) op vijf. 

Over 1.10m was het Amber Vandaele die van de 168 combinaties zegevierde op Iara VDP Z (Itackie Deux). Zij bleven bijna een halve seconde voor op Van Es die hier aan de start kwam met Zico V. Daphne Steenssens werkte de top drie af met Etna E (Bon Ami b). 

Een dag eerder kon Sacha Doms de 1m-rubriek op naam schrijven met Sancordia (Sandro Boy). Bij de Scholieren/Junioren won Roos Notelé de 1.20m rubriek op de achtjarige Cuba Libre van t Rebelshof Z (Corydon van T&L) en stond Paulien Hannes op één met Faranka (Lexicon) in de 1.10m rubriek.

Resultaten