De hoofdrubriek vormde een uitdaging over 1.30m hoogte en werd over twee fasen verreden. Van de 28 combinaties konden 17 van hen dubbel foutloos blijven. Daarbij zorgde Bert Panneels voor de snelste tijd in het zadel van Nicodemus van het Blondveld, een tienjarige hengst van Vagabond de La Pomme. Slechts achttien honderdsten hield Guy Watrin met Bacardi 188 (Andiamo) op de tweede plaats. Het brons was voor Thomas Leemans en de negenjarige Petrouska Dm Z (Peppermill). Ook Steven Vermeir finishte binnen dezelfde seconde als de top drie en werd vierde met Magnum van het Steentje (Plot Blue). Geoffrey Cobbaut besloot de top vijf met New York (Diamant de Semilly).

Over 1.20m stond Yelina Vanthomme op kop met Qualite vd Donkhoeve (Kato T Z). De amazone stuurde de zevenjarige merrie met ruim een seconde voorsprong naar de winst. Voor Ann Verdoodt en Kubi Carendo (Breemeersen Crescendo) was er de tweede plaats gevolgd door Jenny Pauquet en Amaretto Z (Argento). 

Naomi Saubain schreef de 1.10m proef op naam op de rug van Ipos van het Slagershof (Boris van het Kluizebos). Op twee zagen we Daisy Polspoel met Chaconne (Clearway) voor Celia Alvaarado en Kentish Town B. 


Op zondag won Mario Caluwé de hoofdrubriek met Valentina DH Z (Va-Vite). Ook Nell Delgouffe rondde het 1.25m hoge parcours vlekkeloos af op de achtjarige Phassia vd Bisschop (Comme il Faut) en werd tweede. Johan Wenselaers nam de derde plaats voor zijn rekening met Qolibri van t Roosakker (Kannan), een zevenjarige hengst.

De hoogste ponyrubriek kwam op naam van Louise De Vlieger en Une Etoila (Wayland Red Pepper). Pyhta Noël achtervolgde met Now Or Never op de tweede plaats. Dounia Lambrecht besloot de top drie met Mirella (Ive van de Delthoeve). Joeline Faut kwam op Viky Machnoly op vier gevolgd door Elisa van Regenmortel en Orchid s Mila. 

Pytha Noël moest ook in de 90cm genoegen nemen met de tweede plaats voor King of Pop en Esmee Caers met Diamond voor zich dulden. Tesse Geboers werd derde op Ziggy Zen V.D.k (Zuidveld VDK).


Resultaten