Doron Kuipers is iedereen te snel af in Grand Prix Mivaro

Doron Kuipers is iedereen te snel af in Grand Prix Mivaro

In Mivaro werd er afgelopen weekend op regionaal niveau gesprongen. Het hoogtepunt van het weekend werd een 1m25 hoge Grand Prix en ondanks het feit dat de Belgen qua deelnemersveld zeker in de meerderheid waren, ging de overwinning naar Nederland. Doron Kuipers liet met Just a Moment vh Heerenhuys (v. E Star) alle concurrentie achter zich door in 35,47 seconden een foutloze ronde te springen. 

Danny van Es eindigde op de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Noor C (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) een foutloze ronde springen in 37,95 seconden. Shelley Harrison en Hero JL vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 41,49 seconden. 

Steven Vermeir (Nikita van de Koekelberg) en Frederik Dekens (Iago des Peupliers) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats mee naar huis. 

1m20

In het 1m20 was Ellen De Swert de beste. Zij rekende op Cantchelaro om in 31,04 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef ze Danny van Es voor die ook hier met Noor C (v. Bisquet Balou) op de tweede plaats eindigde. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 31,98 seconden. Kelly Wolfs en Divine Comedy Z maakten de top drie compleet. Zij slaagden erin om de nul te behouden en stopten de chrono na 32,09 seconden. 

Danny van Es (High-Star K) en Shelley Harrisoçn (Hero JL) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m15

In het 1m15 was het wel raak voor Danny van Es. Hij reed High-Star K foutloos doorheen het twee-fasen-parcours en finishte in 26,84 seconden. Kelly Wolfs en Divine Comedy Z namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 27,00 seconden. Danny van Es en Me 2 By Cavalor vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,41 seconden. 

Ellen de Swert (Gypsy Chip) en Marijke Pops (Krack Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

Ook in het 1m10 kon Van Es de overwinning op zijn naam schrijven. Dit keer rekende hij op Zico V (v. Pavoni) om in 27,77 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was hij duidelijk een maat te sterk voor alle concurrentie. Hij was net geen tien seconden sneller dan Emilie Labidi die met Nienke vd Withoeve (v. Elvis ter Putte) op de tweede plaats eindigde. Zij slaagden erin de nul te behouden en klokten af in 36,25 seconden. Violette Lentz en Joker vd Withoeve (v. Enrico vd Withoeve) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 36,36 seconden.

Danny Van Es (Me 2 By Cavalor) en Silke Rooseleer (Hennessy van het Broekdal) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor alle resultaten