Emeric George kon rekenen op de zesjarige Gloria Mercoeur (v. Windows vh Costersveld) om de snelste dubbel foutloze omloop neer te zetten in 48,33 seconden. Manuel Thiry volgde op twee met Gilly Express Dks (v. Diamant de Semilly) in 48,69 seconden. Maximilien Lemercier en Goldchic Normand (v. Contendro*Gfe) vervolledigden het podium in een tijd van 49,55 seconden. 

Dominique Hendrickx zorgde voor nog een Belgische top vijf klassering met Happy Dream De Septon (v. Happy Felix Hero Z). Loewie Joppen hield de Nederlandse eer hoog en eindigde met Champion Charles LJ Z (v. Romeo 88) op vijf. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Marine Lenoble (Quista Vd Berghoeve), Benny Naessens (Kapitein Cento Ter Linden), Thibeau Spits (Iron Wish Dh Z) en Anders Vereecke (Cuba Libre Van Paemel Z). 

Marie Foulon en Pickup De Rase schitteren in finale voor 7-jarigen 

In de Youngster Tour Finale voor de zevenjarige paarden was het Marie Foulon die de Belgische eer hoog wist te houden. In het zadel van haar vertrouwde Pickup De Rase (v. Jingo Di Dieu D'Arras) snelde ze naar een vijfde plek. Kyle Timm bleef haar nog voor met Fee Des Hermines (v. Ecuries Du Grand Veneur) met een vierde plek. 

Winst was voor Frankrijk met Alix Ragot en Feline Du Figuier op één. Erike Lickhammer- Van Helmond volgde met Crescendo VHL (v. Connor) op twee. Alexis Deroubaix en Feedback Des Forets (v. Ogano Sitte) vulden de top drie aan. 

Tot slot zorgde José Thiry (Chi Chi De La Pierre Z) nog voor een Belgische top tien klassering. 

Klik hier voor de resultaten.