De Belgisch gefokte, Pandito van 't Merelsnest (Plot Blue) leverde de Ierse springruiter, Richard Howley de winst in deze 1.45m rubriek. Het duo bleef ruim één seconde voor op Jack Ryan met Sympathie 60 (Stanfour). De derde plaats kwam op naam van Pilar Lucrecia Cordon en de Belgische, BWP-merrie, Noblesse du Palis (Baltic VDL).

Het duo bleef foutloos voor op Laura Baaring Kjaergaard met de negenjarige Zangersheide-ruin, Consult Picobello Z (Cicero Z van Paemel). Yves Vanderhasselt vervolledigde de top vijf in het zadel van de 11-jarige BWP-merrie, Nikita van de Koekelberg (Filou de Muze).

Marine Scauflaire schittert in 1.30m én 1.40m Medium Tour

Belgische amazone, Marine Scauflaire wist in de 1.30m Medium Tour met de tienjarige merrie Ibiza van de Kapel (Air Jordan Alpha Z) naar de winst te rijden! Met amper twee honderdsten van een seconde wist ze haar opvolger Jodie Burchmore Eames met Zangersheide-merrie Contessa Z (Carrera VDL) voor te zijn.

Eerder sprong de amazone, Marine Scauflaire met de achtjarige Zangersheide-ruin, Snapchat van de Broekkant (Hunter's Scendix) foutloos naar de tweede plaats in de 1.40m Medium Tour. 
Winst was daar voor Jessica Burke met Inpulss (Dallas).

Alle uitslagen