Roy Van Beek reed met Diamant De Roofs-H (Diamant De Quidam-H Old) naar de vierde plaats bij de zevenjarigen. Dat deed hij op een tijd van 33.42 seconden. De eerste plaats ging hier naar Michal Kazmierczak met Roi van 't Hoog Hemelrijk (Comme Il Faut)

Ook in de 1.35m proef later op de dag wist Van Beek zich in de schijnwerpers te rijden. Met de merrie Celebrity -H (Comme Il Faut, fokker: Thierry Hendrikx, Paal) reed hij naar het zilver. De winst was hier voor Geoffroy Bouret met Gatsby De Fuyssieux (Stakkato).

Belgische paarden in de kijker

De winst van de 1m40 ging naar Zangersheide hengst Charlemagne JT Z. De veertienjarige hengst is een nakomeling van Cachas en reed onder Riccardo Pisani (IT).

In de 1.25m rubriek kon Kalypso D'Ocq Z (Kentucky van 'T Ruytershof, fokker: Jean-Pierre Wattiez) onder Gianluca Milner zilver behalen. Jade Van Het Gravenhof (Harley VDL) reed in deze rubriek naar het brons onder Audra Buehler. 


Kosmo Van Den Berg kon naar het goud rijden onder Elisabetta Cantaluppi in de 1.15m proef. De hengst is een nakomeling van Kashmir Van Schuttershof. 

Bekijk hier de resultaten