In de eerste ronde deden alle combinaties van de WVUR het foutloos. In de tweede ronde konden enkel Stove Hoflack (Kieffer van de Oosterwalle) en Paris Vandousselaere (Saido vd Koutermolen Z) een foutloze ronde noteren. Melanie Deloof kreeg met New Balou van't Leeuwerikenhof (v. Bisquet Balou vd Mispelaere) één springfout achter haar naam, Sander Logghe en Petite Fille (v. Kafka vd Heffinck) kregen twee springfouten te verduren, meteen ook het schrapresultaat.

De tweede plaats ging naar de KR met een totaal van acht strafpunten. Voor de KR ging Henk Clabots met Vi Fort Z (v. Vigo d'Arsouilles) als eerste van start. Hij kreeg in beide omlopen één springfout. Luc Dekkers en Tender Guy Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) ondergingen hetzelfde lot. Jorne Schroyen (Naomi vh Kapelhof Z) en Kaat Pluymers (Cheyenne vd Berkenen Z) slaagden er beide in om twee knappe nulrondes achter hun naam te noteren en zo het zilver voor hun regionale veilig te stellen. 

De HGVBB met Maverick van Lent (Cool Dancer), Xander van Es (Noor C), Yana Jansegers (Djena Tops) en Ellen De Swert (Cantchelaro) maakten het podium compleet.

Klik hier voor de resultaten