Harrie Smolders volgde op de tweede plaats. Hij rekende op de 11-jarige Conthagnia Blue (v. Conthargos) om in 40,33 seconden naar de finish te rijden maar tikte hierbij één balk uit de lepels. Olivia Venezio en Frosty HD (v. Clarimo) maakten de top drie compleet. 

De vierde en vijfde plaats gingen respectievelijk naar Filippo Marco Bologni (C-Willie) en Bless Heers (Petit Gervais vd Weidekouter). Dries Dekkers nam niet enkel de eerste maar ook de achtste plaats mee naar huis. In het zadel van Lover Boy van het Schaeck (v. Elvis Ter Putte) kreeg hij één springfout in het basisparcours aangerekend.

In de Grand Prix kwalificatie van de CSI1* competitie, verzekerde Isabella Vendramine Appelboom een Braziliaanse overwinning. Zij was in het zadel van Installera Balia RS (v. Emerald) de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de tijd gereden werd. Het duo klokte af in 57,11 seconden. Siebe Leemans volgde op de tweede plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Plopsa Blue Z (v. Plot Blue) en finishte in 58,98 seconden. Patrick Jonkmans en I Bay van het Langwater (v. Wiensender) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 59,53 seconden. 

Mart-Sander Aarma (Keilanda VDM) en Dries Dekkers (Pepijn van het Lindehof) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

Elisa Pietteur (Nirvana de la Pomme) kon zich op de zevende plaats klasseren.

Klik hier voor alle resultaten