Wilm Vermeir kon rekenen op Linguini de La Pomme (v. Marius Claudius) om de winnende tijd van 36,30 seconden neer te zetten en dus deze rankingproef op zijn naam te schrijven. Julien Anquetin kwam net 0,01 seconden te kort om met Ivizi naar de overwinning te rijden en eindigde uiteindelijk tweede in 36,31 seconden. Janika Sprunger kokn rekenen op Carlotta 276 (v. Cornet Obolensky) om het brons te verzekeren met 36,77 seconden op de teller. 

Simon Delestre en Dexter Fontenis Z (v. Diarado) eindigde vierde en verwees hiermee de Italiaan Emanuele Gaudiano met Stalensky PS (v. Stakkatol) naar de vijfde plek. 

Constant van Paesschen tweede in 2* 1.35m 

In de CSI2* 1.35m rubriek werd er over twee fasen special gestreden voor de overwinning. Uiteindelijk was het Olivia Sponer die met Crazy Girl (v. Corlensky G) de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen. Het duo finishte in de beste tijd van 32,96 seconden. Constant van Paesschen kon rekenen op Veronese Teamjoy (v. Toulon) om in 33,28 seconden het zilver te verzekeren. Het podium werd aangevuld door Mark Mcauley met Danslevent de Carles (v. Kannan Gfe). Zij tikten te klok af op 34,12 seconden. 

Bryan Balsiger en Urbanus Z (v. Ugano Sitte) eindigden vierde en verwezen hiermee Marie Demonte en Eau Vive de Beliard (v. Upsilon) naar de vijfde plek. 

Karline de Brabander-Vereecke zilver in 1* rubriek 

In de CSI1* 1.15m proef was het Karline de Brabander-Vereecke die met Call Me de Muze Z (v. Clarissomo Z) naar de tweede plaats reed in 70,52 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © Hubside Jumping