7- en 8-jarige paarden 

In de rubriek voor de zeven- en achtjarige paarden verzekerde Frederic Marien met Egerie de Hus (v. Hh Conrad) een Belgische overwinning met een tijd van 62,64 seconden. Hiermee was hij de Duitser Maximilian Lill met Olina van de Noordheuvel (v. Starpower) net te snel af. Zij reden over de meet in 63,26 seconden en eindigden tweede. De top drie werd aangevuld door Amerikaanse ruiter Michael Hughes die in het zadel van Culinan Z (v. Casimo) in 66,42 seconden de derde plek verzekerde. 

Guy Janssens en Joey (v. Caplan) werden vierde en Rik Hemeryck vulde met Thender van de Zuuthoeve Z (v. Thunder Vd Zuuthoeve) vulde de Belgische top vijf aan. 

Andere prijswinnaars waren Ines van den Bosch (Paris van de Berghoeve), Leon Binard (Picobello de Rigo) en Pascale Haep (Irandole du Flot). 

6-jarige paarden 

Bij de zesjarige paarden werd er in de proef rechtstreeks tegen de tijd het snelste gereden door de Zweedse Lovisa Stintzing met Bs Chaccalina (v. Chac Boy) in een tijd van 69,10 seconden. Hanne Mertens en Cabernet Di Fer Z (v. Cicero Z) zorgde met een tweede plaats voor de beste Belgische prestatie. Het duo finishte in 69,94 seconden. Stephanie Andries zette de Belgische zegereeks verder met Layla Ludine (v. Eldorado van de Zeshoek TN) in 70,88 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Noëlle van der Velde met Le Chic O (v. Glenfiddich VDL) en Zoe Aernout met Golden Boy du Gue (v. Andiamo Semilly). 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Marilyn Vorsselmans (Evolution Av Z), Tom Dhaeyere (Quandas Vd Oudeheihoef) en Magali Baekelmans (Haya van de Blokvenhoeve Z). 

5-jarige paarden 

Dieter Vermeiren mocht met Diamantino de ereronde leiden bij de vijfjarige paarden en zette de winnende tijd van 45,14 seconden neer. Ines van den Bosch en Chacca Khaan Z (v. Cornet Obolensky) volgden op twee. Vanessa Merz en Con Calea S (v. Contendro I) vulden de top drie aan in 74,75 seconden. 

Ylona Thijs en Merania (v. Cornet's Diamond) eindigde vierde en verwees hiermee Franziska Zimmermann en Acavo du Seigneur Z (v. Aganix du Seigneur) naar de vijfde plek. 

Andere klasseringen waren er voor Ines van den Bosch (Chipriano Z) en Alice Detraux (Love Song D.S.). 

Klik hier voor de resultaten.