De winst was voor de Brit Guy Williams en Rouge de Ravel (v. Ultimo Van Ter Moude). Hij had 30,34 seconden nodig om foutloos rond te rijden. De tweede plek werd gereden door Alexander Butler en Pico (v. Chekhov Pzk) in een tijd van 30,69 seconden. 

De vierde plaats was weggelegd voor Chloe Aston. Zij kon Flavie van de Helle (v. Carlow van de Helle) foutloos rond rijden in een tijd van 31,99 seconden. Andreas Schou was met 32,91 seconden de vijfde beste. Hij bleef foutloos in het zadel van Quadrosson Ask (v. Quadros 3) 

In de CSI4* rubriek werd er gereden over een hoogte van 1m40. Daar kon België zich twee keer klasseren. Manuel Thiry en Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte) zorgden voor een negende plaats. Gregory Wathelet kon ook weer scoren en wist foutloos te blijven in het zadel van Argentina La Marchette (v. Acajou de La Marchette) en verzekerde België zo nog een twaalfde plaats. 

De winst was voor Maria Wilson Fernandes in het zadel van First Lady F.B. (v. Lucky Boy). Hij reed op eigen Portugese bodem een foutloze ronde in 61,40 seconden. De tweede plaats was voor Roberto Turchetto in het zadel van Lovely Girl 25 (v. Legolas) in een tijd van 61,48 seconden. De top drie werd aangevuld door de Ierse Jessica Burke met Castlelawn Captain Junior (v. Captain Clover) in een tijd van 63,68 seconden. De vierde en vijfde plek waren voor Robert Smith (Cassan) en Radovan Sillo (Leonardo Van 'T Heike). 

Klik hier voor de resultaten