De laatste podiumplaats werd gereden door Marie Hecart en Vahinee (v. Lauterbach). Zij hadden 24,13 seconden nodig om foutloos de tweede fase rond te rijden. Christopher Kläsener kon in het zadel van Loopy (v. Leo Von Faelz) voor een vierde plaats zorgen met 25,05 seconden. Het lijkt de Belgen extra mee te zitten vandaag want ook de top vijf werd gevuld door een Belgische ruiter: Nicola Philippaerts en Khan Vd Kattevennen Z (v. Kannan) reden een foutloze barrage in 25,13 seconden. 

Rik Hemeryck (Maestro de Brandegem) kon voor een andere Belgische klassering zorgen met een twaalfde plek. 

Eerder op de dag werd er gestreden in de Silver 1m25 rubriek. Daar kon Julie de Pelsmaeker (Princess Dalou H) voor een Belgische klassering zorgen met een vijftiende plek. De overwinning ging naar Ava Vernon en Here I'M B (v. Nassau) in 24,24 seconden. Hiermee was ze Jessica Toelstang te snel af die 24,32 seconden nodig had om Bring It On foutloos rond de rijden. Het podium werd gevuld door Chritopher Burton en Global Dhi Discovery (v. Biscayo). Zij hadden een tijd van 24,35 seconden. 

In de Bronze 1m20 rubriek konden een heleboel Belgen zich klasseren: Nicolas Bruylants (Jelly Belly van het Eikenhof), Helena Embo (Natan van de Vossestaart en Anubis van de Vossestaart Z), Jean de Grande (Marlene Van 'T Prinsenveld), Joy Demuynck (Annaluna Van 'T Leeuwerikenhof Z) en tot slot Brent D'Haese (Pocket Rocket H). De winst van deze rubriek ging naar Susana Epaillard en Beefeater d'Auge (v. Diamant De Semilly) met een tijd van 56,60 seconden. Michael Wittschier zorgde met Candy Day (v. Comme Il Faut 5) voor een tweede plek met 59,48 seconden. Marie-Sophie Kortsch en Conner 52 (v. Clarimo) zorgden voor een derde plek in 59,61 seconden. 

Klik hier voor de resultaten