In de rubriek voor 7-jarige paarden werd er gesprongen in twee fazen. Vijfentwintig combinaties, zowat de helft, bleef dubbel foutloos maar niemand deed beter dan Bert Panneels. Onze landgenoot kruiste met Ogina vd Bisschop de finihslijn op 29,38 seconden en was daarmee meer dan een seconde sneller dan Kim Keymis, die met Dirina OH Z tweede eindigde. Bart Clarys mocht zijn landgenoten vergezellen op het podium dankij een Ozark vd Bisschop en een tijd van 30,76 seconden. Ook Caro-Belle de Hornois en OO Seven vd Molendreef klaarden de klus in exact 30,76 seconden en werden dus ex-aequo derde. 

Thierry Goffinet en Onero van Texelhof eindigden vijfde.

Bij de 5- en 6-jarigen was Steven Vermeir de beste Belg met Autreau NS Z op de tweede plaats. Hij moest de Ier Sven Joseph Hadley met HSH Harper Du Seigneur voor zich dulden. Zij schreven met een tijd van 26,68 seconden in de tweede fase de proef op hun naam. De Brit Christopher Smith vervolledigde de top drie met Donna van't Gebergte Z. 

Bart Anthonissen en Quelmek de Muze sprongen naar de vierde plaats, Francisco José Mesquita Musa en Miss Blue Z verzekeren de vijfde plaats voor Brazilië. 

Klik hier voor de resultaten.