Braziliaan Pedro Junqueira Muylaert kon rekenen op Chief Tibri Z Mfs (v. Corland) om de winnende tijd van 35,12 seconden neer te zetten in deze Gold 1.40m. Vincent Lambrecht zat hem op de hielen maar was net niet snel genoeg. Met een nipte tijd van 35,22 seconden stuurde hij zijn hengst Arco Darco Z (v. Arki III) naar een tweede plaats. Voor Ierland mocht Jenny Rankin met Lajgaardens Cannavaro (v. Cannavaros) in 35,71 seconden de derde plaats mee naar huis nemen. 

Manon Mage (Bellifrane Chalusse) en Alice Watson (Gift Of Mr. Blue) waren goed voor een vierde en vijfde plaats. 

Tot slot sprong Stijn Timmerman (Extase Ste Hermelle) en ook Leonie Peeters (Kameroen Eb Z) naar een klassering in deze Gold rubriek. 

In de Silver 1.35m Grote Prijs kwalificatie was het Ierland die met de prijs ging lopen in het eerste klassement. Niall Talbot reed met Mamzelle vh Marienshof (v. Emerald) naar de overwinning in 29,03 seconden en was hiermee onze landgenoot Gert-Jan Hubrechts en Natalie-K (v. I'M Special de Muze) te snel af. Zij reden in 29,95 seconden naar de tweede plaats. Anastasia Nielsen en Giro de La Luna (v. Van Gogh) vervolledigden het podium in 30,33 seconden. 

Tenslotte waren er nog Belgische klasseringen voor Virginie Thonon (S.M. Che Tipa) met een zesde plaats en Gilles Detry (Catwalk Pikap de Muze Z) met een veertiende plek. 

In het tweede klassement van de Silver 1.35m Grote Prijs kwalificatie mocht Pieter De Brabandere de ereronde leiden. In het zadel van Clintana Z (v. Clinton) snelde hij naar de overwinning in 29,86 seconden. Hiermee was hij Harrie Wiering en Jamal E.B. (v. Action-Breaker) te snel af. Zij noteerden een tijd van 30,22 seconden. Nicolas Delmotte en Diego de Blondel (v. Vigo Cece) vervolledigden de top drie met een tijd van 30,43 seconden. 

Ook hier waren er klasseringen voor de Belgen met een vijfde plaats voor Gilles Detry (Double O Seven PL) en een twaalfde plek voor Virginie Thonon (Just The Way). 

Bij de zevenjarige paarden sprong Chloe Stampaert (Tesla Greenfield Z) naar een derde plaats. Ook Pieter de Brabandere (Dalton van de Lindehoeve Z) en Thibault Philippaerts (K&T Geronimo) zorgden voor Belgische top tien klasseringen in deze Youngster rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.