Andres Vereecke moest in zijn 1.40m parcours een Frans podium voor zich dulden. De Wereldbeker manche winnaar van Lyon, Julien Epaillard snelde in deze rubriek naar de winst met de 11-jarige SF-ruin, Bazooka Semilly (Diamant de Semilly). Epaillard bleef ruim voor op Alexa Ferrer die met Night Girl vd Heffinck (Tornesch), landgenote, Charlotte Spaas-Levallois naar de derde plaats verwees. De Frans-Belgische amazone vervolledigde de top drie met Jonas du Petit Vivier (Non Stop).

Net buiten het podium strandde voormalig Vlaams Indoor kampioen, Andres Vereecke op de vierde plek. Vereecke plaatste zich foutloos met Noyelle vd Begijnakker (Kannan).

Vincent Lambrecht schittert op het podium

In de 1.40m Bronze tour sprong Vincent Lambrecht op het podium met Coeur de Prem Z (Cap Kennedy*Bois Margot). Het paar diende enkel Gail Burchmore voor zich te dulden. De Britse won in het zadel van de 13-jarige Scendix-zoon, Jakarta vd Hunters. De top drie werd afgewerkt door Cyrille Laube en de BWP-ruin, Noblesse van 't Vennehof (Jivago d'Arsouilles).

Net buiten het podium loodste Rosalie Lambermont haar Eliskell de Kergane (Kannan) foutloos naar de zevende plaats. Ook Patricia Guery sprong in de prijzen. Samen met Damoiselle Froufrou (Rock'N Roll Semilly) sprong Guery naar de negende plek.

Eerder hield Laurence Portalani de Belgische eer hoog in de 1.10m rubriek. De Belgische sprong met Ohlala van 't Gelutt (Thunder vd Zuuthoeve) naar de achtste plek.

Alle resultaten