Enkel de top drie wist de barrage van deze Grand Prix foutloos af te werken. De amazones domineerden de uitlag met Ella Clancy en Shooting Star (Voss) op kop. Op ruim drie seconden verschil volgde de Belgische amazone, Leonie Peeters met haar eigen 12-jarige BWP-merrie, Maquinn vd Heffinck (Quinn vd Heffinck). De Nederlandse amazone, Elize van de Mheen vervolledigde de top drie in het zadel van de 11-jarige Berlin-dochter, Geanette B.

Net buiten het podium volgde Antonia Locker op de vierde plaats. De Duitse strandde op vier met Cinzano Rose (Carell) en verwees zo laatste ruiter aan de start, Fréderic Vernaet naar de vijfde plek. Vernaet vervolledigde de top vijf op de rug van Just Dance T&L Z (James vd Kornelishoeve).

Belgen scoren in nevenrubrieken

Eerder sprong Bart-Jay Junior Vandecasteele op het podium in de 1.30m rubriek. Samen met Just Dance Van de Rollebeek (Numero Uno) strandde de West-Vlaming op de tweede plaats. Proefwinst kwam op naam van Louna Bensaad en Vickie du Bochard (Quantum). Net buiten de top drie plaatste ook Charlotte Peeters zich in de prijzen. Peeters sprong foutloos naar de vijfde plek in het zadel van Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia).

Uitslag 1.40m Silver GP

Alle resultaten