Francisco Rocha en C Berriz Z (v. Coltaire Z) gingen aan de haal met de eerste plaats. Het duo noteerde de winnende tijd van 57,73 seconden. Thierry Goffinet reed met Centanetti (v. Centadel) foutloos over de finish in 58,48 seconden, wat hem een tweede plaats bezorgde. Het podium werd vervolledigd door Madalena Eloy met de merrie Forestelle des Cinq Chene (v. Mylord Charthago*HN). Zij tikten de klok af op 60,63 seconden. 

Ook de vierde plaats was voor Goffinet in deze rubriek. Met het fokproduct van Pieter Van Geel, Mojito van de Meiboom (v. Malito de Reve) verwees hij Francisco Rocha en Lirio de Belmonte naar de vijfde plaats. 

Alexander Kumps (Chac) zorgde voor nog een andere Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook bij de zevenjarige paarden lieten de Belgen van zich horen. In deze CSIYH1* rubriek stond het parcours gebouwd over de hoogte van 1.30m/ 1.35m. Familie Prouvé zorgde voor twee top tien plaatsen. Simon Prouvé reed met Bobby Prova Z (v. Billy Congo) naar een vijfde plaats. Tim Prouvé kon rekenen op Kristal Brillante (v. Tangelo van de Zuuthoeve) om een achtste plaats te verzekeren. Ook op elf schittert Simon Prouvé met Final Touch de Tiji (v. Don't Touch de Tijl Hero). 

Winst in deze proef was er voor Laura Renwick en Kingphin (v. Phin-Phin) die de winnende tijd van 36,41 seconden wisten neer te zetten. Megan James zette de Britse zegereeks verder en reed met Whitesparke Mystery (v. Colestus) naar een tweede plaats in 37,09 seconden. Francisco Rocha liet ook in deze proef van zich horen en reed met Diva Diamant Sr Z (v. Diamant de Semilly) over de finish in 37,45 seconden naar een derde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.