Hiermee deed ze beter dan Uxue Arruza Rodriguez en Clarin de LLamosas (v. Clarence C) die op de tweede plaats eindigden; De Spaanse combinaties liet alle balken in de lepels en stopte de chrono na 37,29 seconden. Lou Darioli en Enno W (v. Mr. Blue) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 38,92 seconden.

De beste Belgische prestatie kwam van Victoria Vanbelle. Zij rekende op Chanel de Virton (v. Tresor de Virton) om in 43,18 seconden foutloos rond te springen. Clémentine Lux en Cash de L'Ecuyer (v. Cassander C) konden ook in de top tien springen. Zij reden een hele snelle tijd maar kregen één springfout onderweg. Dit leverde hen wel nog de tiende plaats op. 

In het 1m30 voor pony's reed Emiel Duchene dan weer in de kijker. In het zadel van zijn Orchid's Relando (v. Kenneth NPA 211) kon hij een foutloze ronde springen in 78,0 seconden, goed voor de zesde plaats.

Bij de Young Riders en Junioren kon Gilles Nuytens zich nog klasseren in het 1m30. Hij rekende op Ohlala vh Kluizebos (v. Jamal vd Heffinck) om na een foutloze ronde in 80,68 seconden naar de twaalfde plaats te rijden. 

Klik hier voor alle resultaten