Ze was hiermee sneller dan Melissa Zerbini die met Jasco du Bourbecq (v. Balou du Rouet) de tweede plaats mee naar huis naam. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en stopten de chrono na 67,28 seconden. Maxime Tips maakte de top drie compleet. Hij zadelde Keaton (v. Cidane) om in 70,63 seconden foutloos naar de finish te springen. 

Voor Dries van Dyck (Eloma-M) en Jens Thys (Kaiser T FVD) was er een vierde en een vijfde plaats.

In het 1m25 verzekerde Lynn Leys zichzelf van de overwining. Met haar KWPN-merrie Dermie (v. Tolan R) onder het zadel was ze de snelste in een twee-fasen-rubriek. Het duo noteerde een nulronde in 34,26 seconden achter hun naam. Jorich Spits en Goudsmid vd Ponyhoeve (v. Nabab de Reve) claimden het zilver. Ook voor hen was er een foutloze ronde. Ze stopten de chrono na 34,95 seconden. Lars Demeersman mocht op de derde podiumtreden plaatsnemen. Zijn Helena D'Hyrencourt (v. Udancer Hero) hield de nul op het scorebord en finishte in 35,04 seconden. 

Voor Lien van Ende (Decadence vt Oud Molenhof Z) en Nico van der Plaetsen (My Secret of Usie) was er een vierde en een vijfde plaats.

In het 1m20 was het Lars Demeersman die naar de overwinning reed. Dit keer zadelde hij Baldessarinni (v. Contendro II) om in 72,42 foutloos naar de finish te rijden. Hiermee was hij ruim de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gereden werd. Stijn Van Lent volgde op de tweede plaats. Zijn Clay Z (v. Cade Z) kon ook alle balken onaangeroerd laten en finishte in 74,21 seconden. Virginie Wauter en Dior Z (v. Diamant de Semilly) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 75,21 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Diana Kanecka (Allstar van Turbeek Z) en Charlotte de Backer (Elite D Intro Z).

In het 1m10 tot slot ging Lotje van Hees met de overwinning aan de haal. Zij reed haar Evita RZ (v. Elvis ter Putte) foutloos rond in 40,48 seconden. Raf Vermeiren volgde hier op de tweede plaats. Hij rekende op Royce van den Henxbroek (v. Kaiser van het Lambroeckx) om in 42,18 seconden foutloos naar de finish te rijden. Voor Ellen Anthonissen en Kira-Ka (v. Nabab de Reve) was er een derde plek.

Klik hier voor alle resultaten