Voor de eerste plaats rekende hij op Orchid's Anucia (v. Kanshebber), het duo sprong een foutloze ronde en finishte in 43,84 seconden. Charlotte Frederick en Easter BB (v. Rocky Grichet) volgden op de tweede plaats. Zij kregen één springfout achter hun naam en finishten in 45,29 seconden. Derde plaats dus voor De Plecker. Dit keer reed hij Swarovski (v. Anydale Ron) in 47,07 seconden met een springfout naar de finish. 

Charlotte Frederick (Orchid's Cenda) en Merel Braspenning (Parco van't Hollandhof) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m10

In het 1m10 was Jef Peeters de beste. Hij reed Qatar Optimus (v. Orchid's Romario) foutloos doorheen het parcours in 28,37 seconden. Jonas van Dijck en Ronny (v. Goliath van de Groenweg) volgden op de tweede plaats. Dit duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 29,59 seconden. Caroline van Rossum en Qualinka (v. Kantje's Fahran) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 29,95 seconden/

Voor Jef Peeters (Evona) en Mitchel Heylen (Kaatje van de Beekerheide) was respectievelijk de vierde en vijfde plaats weggelegd.

1m00

In het 1m00 was Myrthe Koning de snelste. In het zadel van Domino (v. Starlyte mr Mole) was ze de snelste in een tijd van 28,52 seconden. Maya Hendrickx en Gentle namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij slaagden er eveneens in een foutloze ronde achter hun naam te noteren en finishten in 28,64 seconden. Chloe Hoste maakte het podium compleet. Zij reed Enjoy (v. Mentos) naar de finish in 31,47 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels.

Anneline Monsieur (Joly's Eagle) en Jill Nauta (Mr Rojo) vervolledigden de top vijf;

In het 90 cm bestond de top drie uit Maya Hendrickx (Gentle), Chloe Hoste (Enjoy) en Myrthe Koning (Domino). In het 80 cm waren Elise Delarue (Bambi), Thibo Franken (De Wheem's Claudia) en Marie-Lynn Heuring (Tsigan van de Nieuwe Heide) de laureaten.

Klik hier voor alle resultaten