Ugo Berrittella was goed voor de tweede plaats. Hij kon in het zadel van Carequicka (v. Caressini L) een foutloze ronde achter zijn naam noteren en finishte in 34,91 seconden. Virginie Thonon reed op haar beurt Dayton Sitte (v. Ogano Sitte) naar de vierde plaats; Het duo sprong een mooie nulronde in 38,28 seconden. Iris Vanderschueren en Bijoux Z (v. Balougran Z) vervolledigden de top vijf! 

In het 1m25 was Niki Geenens de beste. Zij reed Helios vd Spelonckhoeve (v. Dulf vd Bisschop) naar de overwinning door in 30,52 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was ze net geen seconde sneller dan Jan Claeys die met Mira (v. Cooper vd Heffinck) de tweede plaats mee naar huis nam. Het duo slaagde erin om alle balken in de lepels te laten en finishte in 31,55 seconden. Sofie van Bunder en Ensemble vd Molenberg Z (v. Edjaz vh Merelsnest) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,42 seconden.

Matthias Hens (Lakas) en Niki Geenens (Ocean Blue vd Wareslage) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats.

Ook in het 1m15 was de overwinning voor Geenens. Dit keer rekende ze op Gazelle vd Vaelenberg (v. Toulon) om in 25,12 seconden een foutloze ronde te springen. Emma Gilgemyn en Happy Lady de Winghe (v. Lancer II) volgden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 26,91 seconden. Marie Van Cauwenberghe en FD104 Ter Linden (v. Forever d'Arco Ter Linden) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 27,12 seconden.

Jan Claeys (Miss Hallo van de Keete) en Niki Geenens (Ilke van't Rozenhof) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten