Vic De Plecker hield de concurrentie achter zich in de 1.30m rubriek. De Belg won met de 10-jarige Corvette Van 't Koningshof (Clarissimo Z). Voor eigen publiek volgde Bart Lips met Hummer voor Jean-Christophe de Grande en Anubis Van de Vossestaart Z (Aimar van het Polderhof).

De top vijf van deze 1.30m proef kleurde verde Belgisch met Janne Caals en de eigen gefokte Leffe van de Zandloper (Houston) op vier en Jelle Sappin met Hanaika op vijf.

Eerder won Eline Goethals met haar eigen Konita HX (Vingino) de 1.20m proef. Goethals bleef Dries Van Dyck met Zakinto vd Dassenheide Z (Zapatero) voor. Nicolas Bruylants en Gipsy-Chin de Saulieu vervolledigden de top drie. Net buiten het podium volgde Vicky Van de Poel met Rozette M (Luigi d'Eclipse) op plaats vier.

Eliane de Beule won het tweede 1.20m klassement. Samen met haar vertrouwde Girlybet R (Querlybet Hero) bleef ze Jean-Christophe de Grande met Natan van de Vossestaart (Numero Uno) voor. Eric Lombard vervolledigde de top drie met Or La Loi (Thunder vd Zuuthoeve).

Alle uitslagen