Devos zette de 1.35m rubriek voor Junioren op naam in het zadel van Caspar CB (Numero Uno). Met bijna een seconde voorsprong hield de amazone de Ier Gary Dooley met Csf Olympic Jewel (Mylord Carthago) op twee. De top tien werd besloten door Jonas van Dijck en Papageno Optimus, een achtjarige BWP ruin van Chaman uit de stallen van Optimus Agro.

Bij de Children was het Juliette Berghmans die de 1.15m rubriek naar haar hand zette en daarvoor rekende op D Day de Lison Z (Darco). Charlotte Berghmans greep nipt naast een podiumplaats en werd vierde op de negenjarige So Easy Kdw Z (Hunters Scendro). Op zes zagen we Juliette Trenker met Iron Dream Hero Z (Iron Man vd Padenborre) voor Charlotte Bleux en One Top Secret Tj Z (Othello de Villeneuve). Binnen de top tien kwam Thibaud Ebinger nog op negen met Gabrilo Kmh Z (Galisco van Paemel). 

In de hoogste rubriek voor Children kon Clémentine Lux het zilver behalen door de negenjarige Cash de L'Ecuyer (Cassander C) foutloos het 1.25m hoge parcours door te sturen. Charlotte Bleux behaalde hier de vijfde plaats op Jagante (Toulon). Bleux werd ook nog eens achtste met Quinesse DW (El Torreo de Muze). Voor haar op zegen kwam Chanel de Roeck (Camille van de Lentakker Z) en op negen stond Eva Mendolia (Larezzo).

Bij de Pony's was Marthe-Louize Dieu de sterkhoudster door met Swarovski (Anydale Ron) naar acht te springen. Op negen volgde Julie Van Hollebeke met haar vertrouwde Orchid's Auriske. 

Resultaten