Skip to content

Copyright

Vereekce, Demolie en Thonon in top vijf op Spaanse bodem

In Oliva wordt er dit weekend op internationaal niveau gesprongen en het was alvast een druk gevulde ochtend. Er werden al drie verschillende rubrieken gesprongen en de Belgen deden het erg goed. 

Bij de 6-jarige paarden reed Koen Vereecke naar de derde plaats. Hij rekende op de Zangersheide ruin Bonfois van't Hof Eversem Z (v. Bisquet Balou C) om in 34,07 seconden een foutloze ronde te springen. Sebastien Tence sprong naar de overwinning. Met Calasto Z (v. Calvaro Z) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 33,42 seconden. Hiermee bleef hij Shannon Meinert Ketterle voor die met Union Star Z (v. Untouchable 27) op de tweede plaats eindigde. Dit duo kon de nul behouden en klokte af in 33,61 seconden. 

Faustine Laferrerie (Empress d'Authuit) en Emilie Paillot (Entincelle de la Fosse) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

1m30 GOLD

In het 1m30 van de Gold competitie reed Camille Demolie de top drie binnen. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Chin Chesta (v. Chin Champ). Dit leverde haar de derde plaats op. De winst ging naar Will Edwards. Hij kon met Magic Chanti de nul behouden en klokte af in 57,15 seconden. Sammoe Jo Coffin en Habraxis (v. Andiamo Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 58,15 seconden. 

Jessica Dimmock (Billy Fleance) en Donald Whitaker (Lacamore Storm) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m35 SILVER

In de Silver competitie kon Virginie Thonon zich klasseren in het 1m35. Zij reed de SBS-hengst Dayton Sitte (v. Ogano Sitte) foutloos naar de finish in 63,41 seconden. Dit leverde haar de vierde plaats op. Donald Whitaker en Lolly Pop van't Akkerhof wonnen. Zij konden de nul behouden en klokten af in 62,67 seconden. Nicola Pohl was met Accolade (v. Chacco-Blue) goed voor de tweede plaats. Deze Duitse combinatie sprong een foutloze ronde en klokte af in 62,77 seconden. 

Fidel Davila Garcia (Chantre) en David Will (Confetti M) volgden op de derde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten



Vorige Moeskops start met winst in Valencia. Laenen op het podium Volgende Luiz Felipe Neto de Azevedo springt top vijf binnen in Vilamoura