Butler was met Pico (v. Chekhov Pzk) slechts vijf honderdsten van een seconde trager dan Gulliksen. Hij bleef foutloos in 29,19 seconden en werd tweede. Paini en zijn TenTen (v.Equest Carnute) werden derde met 29,98 seconden. William Funnell en Billy McCain (v. Cevin Z) worden vierde, Konstantin Deeken Künneman en Ak's Crowney (v. Cartani 4) vijfde. 

Van die Big Tour werd ook het 1.35m gereden. Hierin wist de Braziliaan João Victor Castro de proef te winnen met Touch of Class 17 (v. Comme Il Faut) en 53,85 seconden. Jane Richard Philips en haar Jalanta P (v. Catalano) waren met 54,57 seconden goed voor het zilver. David Will en Carthage 3 (v. Cascadello I) worden met 55,74 seconden derde. Lars Kuster en Kannan'S (v. Kaskraker 111) en Kevin Gonzalez De Zarate en I Am Minka (v. Eldorado vd Zeshoek) vervolledigen de top vijf.

In de Medium Tour werd het 1.45 afgewerkt. In deze proef was de winst voor Steve Guerdat. Zijn Ulysse des Forets (v. Col Canto) sprong foutloos in 33,71 seconden. De Brit Matthew Sampson en Carraghgraigue Obos Flight (v. Obos Quality 004) worden met een tijd van 34,31 seconden tweede. Brons was er voor Jérôme Guery en Eldorado WP Z (v. Eldorado vd Zeshoek). Zij bleven foutloos in 34,36 seconden. Verder vinden we Luca Maria Moneta en Etoile VD Wijnhoeve Z (v. Eros Platiere) terug op vier, en Pedro Venniss en Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo) op vijf. 

Tenslotte won de Spanjaard Javier Gonzalez Fraga met Bubalu in 62,23 seconden het 1.40m van de Small Tour. Hij werd op het podium vergezeld door Lucy Townley en Eden Leprevost. Townley bleef met Billy Kiara (v. Billy Mexico) foutloos in 64,70 seconden en was zo net een halve seconde sneller dan Leprevost, die met Une Etoile Landaise (v. Balougran) derde werd. Armando Trapote Mariscal en Tornado VS (v. Toulon) werden vierde, de Zweedse Sissela Smith en Casemiro CC (v. Cachas) vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.