Hij bleef hiermee Nina Mallevaey voor die met Tisele du Park (v. Tinka's Boy) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishte in 61,17 seconden. Nicolas Delmotte en Citadin du Chatellier (v. L'Arc de Triomphe) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 62,01 seconden. 

Roberto Turchetto en Baron (v. Colman) volgden op de vierde plaats. Emilie Conter werd de beste Belgische op vijf. Zij reed Bambou de l'Yserand (v. Diamant de Semilly) foutloos rond in 65,07 seconden. 

Elisa Strubbe (Thijssen Sr Z) kon zich ook klasseren. 

Silver 1m40

In het 1m40 van de Silver competitie reed Emilie Conter naar de overwinning. Ze rekende op Clochard (v. Kashmir van Schuttershof) om in 58,22 seconden een foutloze ronde te springen. Ze bleef hiermee Julien Anquetin voor die met Vladimir de Bossee (v. Boris) op de tweede plaats eindigde. De Fransman kon alle balken in de lepels laten en finishte in 58,42 seconden. Sienna Charles was goed voor de derde plaats. Ze reed Havanna M (v. Verdi TN) foutloos rond in 60,49 seconden. 

Charlotte Bettendorf (Manolo Z) en Andres Vereecke (Aramios van't Leeuwerikenhof Z) vervolledigden de top vijf. 

Bronze 1m30

In het 1m30 van de Bronze competitie konden Freddy Demuynck (Armageddon van het Leeuwerikenhof) en Kelly Vandousselaere (Darjeeling de Pehou) zich klasseren. Ze eindigden respectievelijk op de elfde en de twaalfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten