De tweede plaats was voor Guillaume Batillat. Hij reed Baby Love (v. Lupicor) foutloos doorheen de barrage in 35,19 seconden. Kristaps Neretnieks en J'Adore van't Voortveld (v. Kashmir van Schuttershof) namen de derde plaats mee naar huis. Dit duo liet alle balken in de lepels en finishte in 35,82 seconden. 

Antonia Andersson (Dexter) en Patrick Lemmen (Full Option van't Zand) vervolledigden de top vijf. 

Bart Jay Junior Vandecasteele werd de beste Belg op de achtste plaats. Hij sprong weliswaar een erg snelle ronde in het zadel van Kadee van het Heikanthof maar tikte één balk uit de lepels.

Klik hier voor de resultaten

CSI2* 1m40

Eerder vandaag werd er ook een 1m40 rubriek van de CSI2* competitie gesprongen. De winst ging hier naar Mikolaj Baranksi. Hij reed de BWP-ruin Kazan van de Pitsemburg (v. Muscaris d'Ariel) foutloos rond in 25,22 seconden. Felicie Bertrand en Doris des Forets (v. Verdi) namen het zilver mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 26,00 seconden. Guillaume Batillat en Ubama Alia (v. Nonplusultra 33) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,12 seconden. 

Lidija Grum (Lg Carlotta) en Edouard Renaud (Sashka de Lot) vervolledigden de top vijf. 

Alain Colette verdedigde de Belgische eer. Hij reed Tabalou PS (v. Taloubet Z) naar de elfde plaats.

Klik hier voor de resultaten