Malin Baryard-Johnsson volgde op de tweede plaats met H&M Indiana. De Zweedse amazone kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 36,33 seconden. Philip Houston en Sandros S Bella (v. Sandro Boy) waren goed voor de derde plaats. Zij konden een foutloze barrage springen en stopten de chrono na 37,89 seconden. 

Lorenzo de Luca (Nuance Bleue Vdm Z) en Steve Guerdat (Albfuehren's Maddox) vervolledigden de top vijf. 

Pieter Devos sprong naar de achtste plaats in het zadel van Apart (v. Larino). Koen Vereecke behaalde met Arioso du Bois (v. Rock 'N Roll Semilly) de tiende plaats. Niels Bruynseels en Delux Van T&L sprongen op hun beurt naar de veertiende plaats.

Klik hier voor de resultaten

1m30 Bronze

In het 1m30 van de Bronze competitie, was het opnieuw de Ierse Lauren Devine die aan het langste eind trok. Zij reed Cassandra VL Z (v. Campbell VDL) foutloos doorheen de speedrubriek in 61,63 seconden. Freddy Demuynck en Armageddon vh Leeuwerikenhof (v. Amour He van't Leeuwerikenhof) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 64,40 seconden. Max Nieberg en Domino de Muze Z (v. Diamant de Semilly) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 66,78 seconden. 

Andrea Bormioli (Caramba Z) en Laure Bertrand (Bidibul Chayottes) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten