Konstantin Van Damme en Charly Brown G (v. Congress 4) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij slaagden er eveneens in om een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 44,18 seconden; Voor Alix Ragot en Gold Sky de Pegase (v. Thais de Pegase) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 45,71 seconden. 

Pascal van Laethem en Thibeau Spits gaven de rest van de top vijf een Belgisch tintje. Van Laethem reed Laiopee du Saint-Chene (v. Vigo d'Arsouilles) naar de vierde plaats, voor Thibeau Spits was met Conrad Quality Z (v. Connor) de vijfde plaats weggelegd.

Eerder vandaag was er in de rubriek voor 6-jarige paarden een derde plaats voor Charlott Bossrez. Zij rekende op Visa de Vy Z (v. Vleut) om naar het brons te rijden. 

Tatiana Troiani (Madansa B en Daredevil Z) en Philippe Lejeune (Hambourg MF) konden zich ook klasseren.

Constant van Paesschen liet dan weer van zich horen in de CSI3* competitie. Hij reed Karnak du Roset (v. Kannan) naar het zilver. Susan Fitzpatrick ging in deze rubriek met de overwinning aan de haal. Zij rekende op Keatingstown Skorphults Joker (v. Conthargos) om in 44,64 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was ze ruim een seconde sneller dan de 45,86 seconden van Van Paesschen. Ava Vernon en Billy Trysil eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 48,76 seconden. 

Voor Romain Potin (Embassy du Chateau) en Thibeau Spits (Ibestra VB) was er een vierde en een vijfde plaats.

Zonet slaagde Thibeau Spits er ook nog eens in om met Clear Heart (v. Clarimo) de overwinning op zijn naam te schrijven in de CSI3* competitie. Het duo was de enige die over de hele lijn de nul kon behouden. Gianni Govoni en Kir Royaal Delta Mossel Z (v. Kannan) namen de tweede plaats mee naar huis. Ann Carton-Grootjans mocht met Judine van de Kapel (v. Cigaret Jvh Z) ook van start in de barrage maar besloot niet meer van start te gaan. Dit leverde haar echter wel nog de derde plaats op.

Voor Gilles Dunon (Comachero de Poteau Z) en Romain Potin (Cinderella) was er een gedeelde vierde plaats.

Klik hier voor de resultaten