Hiermee bleef hij nipt Anthony Wellens voor die de beste Belg werd op de tweede plaats. Wellens liet in het zadel van de 11-jarige Danger Civil vh Lindenhof Z (v. Diamant de Semilly) alle balken in de lepels en stopte de chrono na 30,81 seconden. Omer Karaevli maakte de top drie compleet. Zij Istinov (v. Ustinov) kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 31,17 seconden. 

Caroline Devos-Poels was goede voor de tweede plaats. Zij reed Milona van het Speienhof (v Chopard Vdb Z) foutloos naar de finish in 31,34 seconden. Leopold van Asten (VDL Groep Hutch) maakte de top vijf compleet. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Emilie Conter (Ocean Quality), Leonie Peeters (La Lou), Tim Prouvé (Ackila Dv Z) en Stephanie Andries (New Jursey van de Noordheuvel).

Klik hier voor de resultaten 

In de Youngster Tour reed Barbara Schnieper naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Quickly Vom Eigen Ch (v. Quickly de Kreisker) een foutloze ronde achter haar naam noteren en stopte de chrono na 33,23 seconden. Kelly Cornelis volgde met Baloucante Di Luna (v. Balou du Rouet) op de tweede plaats. Zij slaagden er eveneens in om een mooie nulronde te springen en finishten in 35,14 seconden. Charlottr Strypsteen en Rockefella (v. Extra) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 37,74 seconden. 

Caroline de Laet (Sevilla Orange) en Charlotte Tourney (Lugana Sittte) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats. De Laet kon zich met Razzie de Regor (v. Gino H) ook nog op de zesde plaats klasseren. 

Klik hier voor de resultaten