Bij de 7-jarigen werd Benny Naessens negende met Question Mark Of Two Notes Z (Quasimodo vd Molendreef). De Spaanse amazone Laura Roquet Puignero schreef deze proef op haar naam met Giselle, in een tijd van 61,69 seconden. Het zilver was voor de Braziliaan Rodrigo Bass met In And Out DB (Elvis Ter Putte) die foutloos wisten te blijven in 62,40 seconden. De Fransman J Christophe Galet werd met Enjoy de Mere en 63,59 seconden derde. 

De top vijf werd vervolledigd door Robinson Maupiler met Action Game Z (Aktion Pur Z) en Guido Tarantini met Be Calli (Carambole) op vijf. 

In het 1.30m was de overwinning voor Will Edwards met Magic Chanti. De combinatie zetten een nulronde neer in de tweede fase in een tijd van 32,83 seconden. Micky Morssinkhof werd tweede met Elianca (Carthino Z) en 34,25 seconden, het brons was voor Erica Swartz met Ll Torimo (Tornesch 1042) in 34,66 seconden. 

De Pool Adam Grzegorzewski wordt met zijn Jacuzzy (Diarado) vierde, onze landgenoot Bart Clarys met Katinka CH Blondveld (Contact vd Heffinck) vijfde. 

Tenslotte vinden we Louise Losfeld met Athina Louise Z (Arko III) terug op tien en Jan Vermeiren met Awesome Jvh Z (Armstrong Vd Kapel) op elf. 

Klik hier voor de resultaten.