Winst bij de 5-jarigen was er voor Andrew Saether. De Brit reed met zijn El Star Van'T Ameldonk Z (El Torreo de Muze) in 66,73 seconden naar de overwinning. Jan Vermeiren werd met Quithras-K Van'T Kattenheye (v. Mithras de Regor) twee in een tijd van 73,01 secoden. Het brons was voor de Deen Rikke Andersen met Cici-Top (Cicero Van Paemel), die foutloos bleef in 73,10 seconden. 

De top vijf wordt vervolledigd door Mike van Belle met Scendor Z (Hunters Scendro) op vier, en Anthony Wellens met Quipou SW (Mosito Vh Hellehof) op vijf. 

Benny Naessens wordt zesde en zevende met Lasall B (Connect) en Vago Chin vt Willebeke Z (Vagabond de la Pomme). Anthony Wellens vinden we terug op plaats acht met Qupi'dO (Hos d'o), Klaas Koentges met Qendrick van de Bucxtale (Tangelo vd Zuuthoeve) op plaats negen. 

Bij de 6-jarigen werd Jan Vermeiren vijfde. met Polo vd Bisschop (Comme Il Faut). De Pool Adam Grzegorzewski won de proef met Kalita O (Verdi TN) in 61,29 seconden. De Fransman Valery de Menditte werd tweede met First Qlass du Mesnil (Qlassic Bois Margot) in 62,39 seconden, het brons was voor Rodrigo Bass met Jadore DB (v. Vigo D'Arsouilles) en 64,63 seconden. De Duitser Tim-Uwe Hoffmann werd vierde met Quanita (Quiran). 

Klik hier voor de resultaten.