In het 1m30 op vrijdag reed Ugo Berrittella naar de overwinning. Hij reed Coctail (v. Cardenio) foutloos doorheen het twee-fasen-parcours en finishte in 30,60 seconden. Hij bleef hiermee Johnathan Tassignon voor die met Make my Day Pacolet (v. Eldorado vd Zeshoek) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en stopten de chrono na 31,16 seconden. Jerome Hennau en Nimius (v. Nekton) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,04 seconden. 

Pascal van Laethem (Fiona des Hayettes) en Arthur Vermeersch (Scen Valley) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor de resultaten

Zaterdag

In het 1m20 op zaterdag ging de overwinning naar Laurie Leonard. Zij rekende op Ikar Del Pierire (v. Ivoire du Rouet) om in 29,61 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was ze sneller dan David Nollomont die Ebene de Lorcy (v. Del Piero P&B) naar de tweede plaats reed. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 29,90 seconden. Marie Foulon sprong naar de derde plek. Zij kon in het zadel van Happy Time (v. Dark de la Hart) een foutloze ronde springen in 30,94 seconden. 

Sofia Francois (Elton) en Gauthier Mercenier (Highlander du Tumulus) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Zondag 

Op zondag werden er rubrieken van 1m10 tot 1m40 gesprongen. Louise Decorte won het 1m10; de eerste rubriek van de dag. Zij reed Calmore Max foutloos rond in 26,40 seconden. Laurie Leonard volgde met Mistrya Saint-Benoit (v. Vertigo Saint-Benoit) op de tweede plaats. Zij slaagden erin om de nul te behouden en klokten af in 26,74 seconden. Rik Hemeryck en Pretty Girl de Lauzelle (v. Armitage's Boy) vervolledigden de top drie op de derde plek. 

Pauline Swinnen (Cicera de la Chevrette Z) en Franck Seiller (Ben A) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats. 

In het 1m20 reed Marie Foulon naar de eerste plaats. Zij kon in het zadel van Happy Time (v. Dark de la Hart) een foutloze ronde springen in 34,21 seconden. Alice Detraux en Madona D.c. (v. President) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en klokten af in 35,73 seconden. Eric Lombard en Vani'Fraize (v. Vigo d'Arsouilles) namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 35,74 seconden. 

Baudouin Remy (Fatouma) en Luca Merisio (Johanna) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m30 reed Marine Scauflaire naar de overwinning. Zij rekende op Gold Win D'Hoogpoort (v. Mister Blue) om in 40,66 seconden een foutloze ronde te springen. Pascal van Laethem en Touquet vh Daalhof (v. Saphir du Pre Vivier) namen de tweede plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 41,18 seconden. Lionel Collard-Bovy en Par Chance Z (v. Pourquoi Pas Z) vervolledigden het podium. Zij konden de nul behouden en stopten de chrono na 41,37 seconden. 

Sylvie Mortier (Jet Set du Beaumont) en Antoine Deprez (Irocco D) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

In het hoofdnummer op zondag, een 1m40 rubriek reed Ugo Berrittella naar de overwinning. Hij reed Carequicka (v. Caressini L) foutloos rond in 35,22 seconden. Aurelien Lejeune en Capri Z (v. Alezan) eindigden op de tweede plek. Zij reden een foutloze ronde in 35,95 seconden. Charlotte Bettendorg en Iaran Del Masset (v. Indret del Masset) eindigden op de derde plaats. Zij behielden de nul en finishten in 37,64 seconden. 

Gauthier Mercenier (Conquestador) en Rik Hemeryck (Maestro de Brandegem) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten