Bij de 6-jarigen reed Rik Hemeryck naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Pretty Girl de Lauzelle (v. Kannan) een foutloze tweede fase springen in 38,51 seconden. Hij bleef hiermee Charlotte Philippe voor die Kiki-strona (v. Luxels) naar de tweede plaats reed. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 39,71 seconden. Mike Lepiemme en Lovario vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 40,07 seconden. 

Constant van Paesschen (Just Too Late D'Hof-Ten-Bos) en Ugo Berrittella (Kogoon BHS Z) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Bij de 7-jarigen domineerde Charlotte Philippe. Ze nam niet enkel de eerste maar ook de tweede plaats mee naar huis. Voor de eerste plaats rekende ze op Electro vd Kromsteeg Z (v. Emerald van't Ruytershof) en finishte ze in 33,86 seconden. Prestige du Bois Madame Z sprong onder het zadel van Philippe naar de tweede plek. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 34,06 seconden. 

Marine Scauflaire nam de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 34,34 seconden. Ze rekende hiervoor op Skylight d'Alve Z (v. Spartacus). Dominique Joassin eindigde op plaatsen vier (In Love) en vijf (Bingo Z). 

Klik hier voor de resultaten

Bij de 4-jarigen werd er op zaterdag volgens een clear-round systeem gewerkt, net als bij de 5-jarigen