In de CSIU25 1.45m hoge Grand Prix mocht de Oekraïnse Anastasia Bondarieva de ereronde leiden. In het zadel van Nastelina Vd Witte Driesendijk (v. Castelino Vd Helle) snelde de amazone in 53,18 seconden naar de overwinning. Faye Sutton en Jolita L (v. Ustinov) volgden op de tweede plaats. Het duo noteerde een snellere tijd van 50,83 seconden maar maakte een springfout. Ines Joly verzekerde een Franse derde plek. In het zadel van Elvic VH Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte) spurtte ze over de meet in 48,50 seconden maar sleepte acht strafpunten mee. 

De top vijf kleurde verder volledig Frans met Jeanne Hirel en Vip De Cleudrain (v. Tinka's Boy) op vier en Noa Verel en Aicha De Coquerie (v. Corofino I) op vijf. 

Tristan Guisson was de Belgische sterkhouder in deze rubriek en verzekerde een negende plaats met Explosion Vh Legita Hof Z (v. Elvis Ter Putte). 

Robin Vermeir klasseert zich in CSIOP Grand Prix 

In de Grand Prix voor pony's zette Robin Vermeir de beste Belgische prestatie neer met Ottawa VH Verbrandgoed en eindigde elfde. 

Winst was er geheel voor Jenny Dunlop met Keatingstown Hunky Dory die een volledig Iers podium aanvoerde. Anna White en Red Star Optimus volgden op twee. Natasha Foley en Knockroe Little Clover namen genoegen met de derde plek. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Myla Moulin Teste en D'Zeus Des Chesnaies en Camryn Clarke met Rock Of Dawn

Emiel Duchene wint ponyrubriek 

Emiel Duchene en Orchid's Relando waren te sterk voor de concurrentie en verzekerden een eerste plaats in de CSIOP 1.30m rubriek. Het duo werd opgevolgd door Sophie Evans met Oscar Van De Beekerheide. De top drie werd aangevuld door Victoria Jensen en D'Angelo Der Lenn. 

Klik hier voor de resultaten.