Thibeau Spits kon rekenen op de BWP'er King Van Essene (v. Calido I) om vijf rondes te blijven meedraaien en zich te kronen tot winnaar van de six bars nadat hij als enige foutloos over een hoogte van 2.05m sprong. De Britse Laura Renwick en Mhs High Hopes (v. Quidam Junior) deelde haar tweede plaats met Alexander Butler en Pico (v. Chekhov PZK) en Alexis Deroubaix met Born This Way Chapelle (v. Kashmir Van Schuttershof). Deze drie combinaties wisten voor vier rondes lang het hout onaangeroerd te laten. De laatste ronde tikten ze elk een balk aan en dus namen ze genoegen met het zilver. Andres Vereecke en Balouto Van Paemel Z (v. Baloubet Du Rouet) viel uit na een balk in ronde vier maar eindigde nog vijfde. 

Emeline Jacques triomfeert in 1* 1.30m proef 

In de CSI1* 1.30m proef was het Emeline Jacques die met Divine Idylle Gtw De Tinmont (v. Understonde van de Kapel) de ereronde mocht leiden. Karine George en Atomic Bomb (v. Iowa) volgden op twee. Aline Sercu kon rekenen op Darranty By MDL (v. Warrant) om het podium te vervolledigen. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Jessica Charley Crepelle met Catch Me Z (v. Cicero Z) en voor Sebastien Berlemont met Hummer Du Seigneur (v. Jenson van 't Meulenhof). 

Tot slot waren er nog Belgische klasseringen voor Victoria Vilain (Belle Fee D'Or), Victoria Godimus (Dorothy Mystic Rose) en Kiliane Delhaye (Qody De St Aubert). 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © FB Jumping International Maubeuge