In de hoofdrubriek, een twee fazen special proef, kon Nauta voor de overwinning rekenen op Limestone Grey. De combinatie bleef in de tweede fase foutloos in 26,44 seconden. Nauta eindigde ook tweede met Monchichi en een tijd van 26,54 seconden. Het podium werd vervolledigd door Seppe Wouters en Elvira Van Beek (Toulon). Zij klopten af op 26,72 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Kyle Cuypers met Mystic Lady van't Buxushof (Toulon) en Rik Nauta opnieuw met Kia Maria van de Potaarde

Ook de 1.20m proef werd op naam gezet door Rik Nauta. Dit keer was zijn Monchichi de snelste in een tijd van 22,16 seconden. Danny Van Es zat hem met Noor C en 22,30 seconden op de hielen maar eindigde tweede. Nauta nam ook plaats drie voor zijn rekening met Casassini en een tijd van 23,48 seconden. 

Eyleen Smets en Gominka L (Numero Uno) eindigden vierde, Eliane De Beule en Girlybet R maken de top vijf compleet. 

Tenslotte werd het 1.10m gewonnen door Danny Van Es. Zijn Zico V (Pavoni) was met een tijd van 27,25 seconden in de tweede fase de snelste. Alyssa Looyens en Iluna Di Cantero kruisten de finishlijn op 28,51 seconden en eindigden daarmee op de tweede plaats. Het brons was voor Carlotta Stegen met Carcica en 29,06 seconden. 

Tenslotte plaatsten ook Chloe Romainville met Da Vinci de Septon en Daphne Steenssens met Etna E zich. Zij eindigden respectievelijk vierde en vijfde. 

Klik hier voor alle resultaten.