Met Kalvados Keros sprong Wouters de snelste tweede faze. Met een tijd van 29,04 seconden was de ruin slechts vier honderdsten van een seconde sneller dan Devino vd Weretherbach Z en Achtung Asborne Z, die voor Wouters naar een ex-aequo tweede plaats sprongen. 

Andres Vereecke stond er bij en keer er naar, maar mocht met Qadira de Regor wel tevreden zijn met een vierde plaats. Benny Naessens nam met Kapitein Cento Ter Linden de vijfde plaats voor zijn rekening en maakte zo het Belgisch feestje compleet. 
Tenslotte sprong Vereecke ook naar de zesde plaats met Que Pasa de Regor. 

Klik hier voor alle resultaten.

Bij de vijfjarige paarden sprong Benny Naessens naar een het brons. In het zadel van Daddy Cool Ter Linden Z (v. Dominator 2000 Z) reed hij over de finish in de derde beste tijd. De Fransman Thomas Leveque sprong naar zowel een eerste als tweede plaats met Coranila de Will (v. Widnows vh Costerveld) en een winnende tijd van 30,83 seconden. Met Edweena de l'Ouze Z (v. Emerald Van'T Ruytershof) was Leveque goed voor een tweede plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Laertitia Surin (Erina des Vergers Z & Easter des Vergers Z), Bertrand Genin (Halato Kr Z) en tot slot weer voor Benny Naessens (Jewel 'S Heerwillems).  

Klik hier voor alle resultaten.