Wouters kon voor de winst rekenen op Kalvados Keros. In de tweede faze klopten ze af op 29,72 seconden en deden daarmee net geen seconde beter dan Bertrand Genin en Dominantino Z, die tweede eindigden. Het brons was voor Andres Vereecke en Qadira de Regor. 

Denemarken verzekerde met Peter Moos Tribler en Miss App-M de vierde plaats. Charlotte Spaas Levallois en Naan Z werden vijfde. 

Tenslotte kleurde de top tien nog vier keer Belgisch met Andres Vereecke en Que Passa de Regor op zes, Bertrand Genin en Bayleaf LH op acht, Benny Naessens met Kapitein Cento Ter Linden op negen en Laetitia Surin met Sherminator des Vergers Z op tien. 

Ook bij de 5-jarigen weerklonk het Belgisch volkslied. Dit keer was het Benny Naessens die hiervoor verantwoordelijk was. Zijn Jewel's Heerwillems liet in 26,98 seconden in de tweede faze alle concurrentie achter zich. Thomas Leveque en Edweena de l'Ouze Z werden tweede, Pernille Moos Tribler en George Michael Z derde. 

Laetitia Surin was met Erina des Vergers Z goed voor een vierde plaats. 

In de Silver 1.25m rubriek was Camille Demolie de beste Belgische met Cavalle op de vijfde plaats. Mathieu Guery en Tender Dream Hero Z werden zevende.

Klik hier voor alle resultaten. 

Foto door 1CLICPHOTO