Bij de tweejarige paarden kreeg Uomo De Regor de beste score toegewezen van 80,33%. Ukanda De Regor mocht het zilver in ontvangst nemen en ging naar huis met een mooie totaalscore van 78%. Curtis S vervolledigde de top drie bij deze tweejarige springpaarden en noteerde een eindprocent van 77,67%. 

Udo vd Vrombautshoeve sprong in de spotlights en mocht zich gelukkig prijzen met 76,67%. Tot slot verzekerde Cincinnati vd Gallatshoeve Z een vijfde plaats. De jury deelde een score uit van 76,67%. 


Uomo De Regor, 2-jarigen

Ook was het de beurt aan de driejarige paarden om hun kwaliteiten te tonen aan de jury. Voor deze driejarigen was er een Special Final Five waarin de beste vijf paarden uit de voorronde nog een tweede keer terug in de ring werden verwacht waar ze opnieuw beoordeeld werden om de ultieme eindstand te bepalen. Twillight Sparkle vh Schaeck kwam er uit de bus als winnaar met een mooie eindscore van 80%. Tourmaline vd Axelhoeve imponeerde de jury met een score van 79%. Citation Darley Z sprong ook in de kijker en nam genoegen met 78% wat goed was voor een derde plaats. 

Taratino Vd Molendreef verzekerde een vierde plaats met een totaal van 75%. De top vijf werd aangevuld door Harper vd Molendreef Z die een totale score van 73% wist te behalen. 


Twillight Sparkle vh Schaeck, 3-jarigen 

Bron: Equnews 
Foto: © FotoRoyal.be