In het 1.30m was de winst voor Ebba Danielsson die met T-Gavoli Z (Twister de La Pomme) de concurrentie te snel af was in 54,59 seconden. Zij nam ook de derde plaats voor haar rekening, dit met Chopard 19 (Colandro) en 60,57 seconden. Nicole Mestrom was met Yalambi's Enrique (Vegas VDL) en 60,3ç seconden goed voor de tweede plaats. 

Clay Simmonds en Hillbreeze Chacco de Lux concluderen samen met Pieter Clemens en Eagle Vd Wolfsakker Z (Elvis Ter Putte) de top vijf. 

Thibeau Swerts was met I.Berlin (Berlin) terug te vinden op plaats acht. 

In de rubriek voor 7- en 8-jarige paarden waren Edwin Franco en Desperado Z (Der Senaat) op plaats vjif, Dominique Joassin en Bingo Z (Balou du Rouet) op plaats zes en Gert-Jan Hubrechts met Natalie-K op plaats negen de hoogst genoteerde Belgen. 

Ierland domineerde de top vijf met Nano Healy en Costa Concordia (Colestus) op één. Hun tijd van 57,66 seconden was nipt voldoende om de Brit Ronnie Jones met Joplin (Starpower) achter zich te houden. Zij bleven foutloos in 57,92 seconden. Jenny Rankin en Justinov BB (Bustique) eindigden derde, voor Bertram Allen met Calculatus (Cachassini). 

Bij de 6-jarigen was er brons voor Kelly Cornelis met Castella di Luna (Canturano) en een tijd van 61,51 seconden. Alex Bishop won voor Groot-Brittannië met Nobelle Casscania (Typhoon S) en een tijd van 59,75 seconden. De Duitse Anna-Elisa Schäfer nam met Kamperfoeliefee (Flying Dream) het zilver mee naar huis. 

Tenslotte eindigde Gert-Jan Hubrechts met Kung FU (Arezzo VDL) op een negende plaats.

Klik hier voor de resultaten.