Roy Van Beek kon rekenen op zijn BWP-merrie Mia V/H Hulstenhof (v. Zirocco Blue) om de winnende tijd van 37,06 seconden neer te zetten. Hiermee verwees hij Shane Breen met Shaqiri (v. Stakkato) naar de tweede plaats. Zij snelden over de finish in 37,63 seconden. Pim Mulder reed in het zadel van Memphis Z (v. Mylord Carthago HN) naar de derde plaats met een tijd van 38,94 seconden. 

Benjamin Wulschner (Cuno 7) eindigde vierde. Charlotte Philippe (Electro VD Kromsteeg Z) zorgde voor nog een Belgische vijfde plaats. 

Matthias Hazebroek (Cointreau V Wouwerse Velden Z) reed op thuisbodem nog naar een top tien klassering en werd uiteindelijk zesde. 

Girlpower in de CSI1* 1.20m proef. 

De dag ging van start in Lier met een CSI1* 1.20m finale. Hier was het onze landgenote Ella Van Hoydonck die met Orsa Van 'T Kruis (v. Chippendale Z) het brons in ontvangst mocht nemen met de derde beste tijd van 32,52 seconden. Winst was er voor de Britse Gemma Tattersall en Flash Cooley (v. CSF MR Kroon) die met een tijd van 31,78 seconden de ereronde mocht leiden. Elisa Marlene Von Hacht en Perth 8 (v. Perigueux) werd tweede in 32,11 seconden. 

Karlijn Stemerdink (Waylotte DDH Z) en Anastasia Gaitanides (Howard) eindigden vierde en vijfde. 

De Belgische Fiona Lazzara (Mimoza DV) klasseerde zich nog in de top tien. 

Klik hier voor de resultaten.