Op de achtjarige ruin van Dexter Leam Pondi kon Sillis als enige het 1.20m hoge basisparcours foutloos afwerken en was zo de ongenaakbare winnares van de hoofdrubriek. Aure De Schrijver stuurde Ti Amo van Prinseveld (v. Kadans van de Groenheuvel) ook foutloos naar de overkant maar zij botsten aan tegen de tijd. De top drie werd besloten door Thibault De Waele met Regina-Drum van het Juxschot (v. Kantje's Fahran). De laatste in de prijzen was Laure Cools op Lomitas D (v. Laudatio). Met ook nog een enkele springfout kwam Margot Debussche met Murpyhy s Law op de vijfde plaats

De 1.10m rubriek werd gewonnen door Marie Delen. Deze rubriek werd verreden over twee fasen en werd door tien combinaties dubbel foutloos afgewerkt. Delen had in het zadel van Nobel van de Goorhoeve (v. Principal Dream vd Delthoeve) de snelste tweede fase. Voor Pytha Noël was er met Berlin des Iliers de tweede plaats voor De Waele, die ook hier genoegen moest nemen met het brons voor Regina-Drum van het Juxschot. 

Kirsten Franken was op haar beurt de beste in de 1m rubriek. Op Ulrike de l Escaut (v. Kadans van de Groenheuvel) werkte zij het parcours net geen twee seconden sneller af dan Marie-lynn Heuring en Hassing s Spirit (v. Fs Champion de Luxe). Thibo Franken vervolledigde de top drie met Imagine (v. Emmickhoven's Diego). Pytha Noël zette zowel de vierde als de vijfde plaats op haar naam. 

Alle resultaten