De top drie werd aangevuld met Nederlandse combinaties. Op de tweede plaats stond Fleur Holleman met Innuendo R&D, een 11-jarige KWPN merrie van Zirocco Blue gefokt door Roy Veltmaat. Siebe Leemans stuurde Estoril du Cedre (Jarnac) naar plaats drie. 

Leon Brutsaert zorgde voor een Belgische vijfde notering in het zadel van de 10-jarige Frodo vd Withoeve Z (Flamingo K). Paris Vandousselaere wist zich met Pacifikus (Pacific) op elf te plaatsen voor Vic de Plecker en Golden Nice Denfer (Diamant de Semilly). 

De CSIOCH 1.25m Big Tour had voor Maurice Riquiere in het zadel van Casino Royal van de Hunters (Carrico) de tweede plaats in petto en ook Charlotte Blevi wist hier met Cobolensky (Cornet Obolensky) te scoren in de top tien.

Eerder deze middag zorgde Esteé Bomeré voor het beste Belgische resultaat in de CSIOJ 1.30m Small Tour en belandde met Chiquita van T Ameldonk Z (Cicero Z Van Paemel), een 9-jarige merrie uit de fokkerij van haar ouders op vijf. Op plaats zes volgde Louise Ameeuw op Corazon (Cormint). 

Alle resultaten