In het zadel van de 11-jarige Elize Z (Elvis ter Putte) van fokker Kris Van Kerckhove was van Hoydonck zijn concurrentie te snel af in de CSI2* 1.35m Small Tour. Met net geen drie seconden verschil verwees hij de Pool Mateusz Tyszko met Lacrima (Canabis Z) naar twee. De Brit Jordan Thompson vervolledigde op de KWPN hengst Imperium RJ (Dakar VDL) het podium. 

De BWP merrie Oui Da d'Emma, een dochter van Hunter's Scendro gefokt door Stal Voerman kwam onder de Nederlandse Skye Morssinkhof op zeven te staan. 

In de ochtend was het Alexander Housen die de Brabançonne liet weerklinken en met Habanero (Conquest) de CSI1* 1.30m Big Tour won. Zij bleven voor op de plaatselijke amazone Nicole Caris met Lynette NH (Arezzo VDL). Elisa Strubbe plaatste zich hier in de top tien met Corylor Kdw Z, een 9-jarige merrie van Corydon. 

Strubbe had ook succes in de CSI2* 1.40m Medium Tour en sprong in deze rubriek naar de tweede plaats op Ona Van'T Veldeken (Dieu Merci Van T&L). Deze 10-jarige merrie is een fokproduct van Guy Vervaet. De overwinning kwam toe aan de Zangersheide merrie T-Gavoli Z (Twister de La Pomme) van fokker G.J.A Moerings. Gregory Wathelet kon zich hier ook etaleren en stuurde Ace of Hearts (Aliandro B, fokker: Perek Barake) foutloos rond. 

Voor Mike van Belle werd met Frauke van't Hagenhof Z (Figo de Muze) de tweede plaats genoteerd in de CSI2* 1.35m Small Tour. Zij moesten de BWP ruin O'Vigolon van het Weidse Hof (Vigo d'Arsouilles) van fokkers Marnix en Kurt Laemont voor zich dulden. Daarnaast werd de Belgische ruiter ook nog eens negende op de toepasselijk 9-jarige Jarsy Lvp (Toulon, fokker: Lvp Stables). 

Alle resultaten