De programmering voor de aankomende weken bestaat o.a. uit LIVE sport vanuit het Franse Chantilly, op zondag 11 juli zal de Rolex Grand Prix LIVE te zien zijn bij H&C. Exclusieve highlights van inter- na=onale topsport evenementen, het 4* even=ng evenement in Arville (BEL), Knokke Hippique (BEL), CSI Dinard (FRA) en het CHIO Ro_erdam (NED) daarnaast volgen we de Global champions Tour in Parijs, Berlijn en Valkenswaard.

In het genre training en educatie hebben we een masterclass met niemand minder dan dressuur leg-ende Anky van Grunsven en nemen we een kijkje achter de schermen bij voormalig olympisch kam- pioen Jeroen Dubbeldam. Het entertainment programma Daisy Dines With geeft kijkers een exclusieve inkijk in het leven van je favoriete paardensporter.

TV VLAANDEREN is onderdeel van de M7 group en is aangekocht door Canal+ / Vivendi in 2019. TV VLAANDEREN biedt een breed aanbod van entertainment en sport met een scala aan genres als, drama, reality, sport, kids & lifestyle.“We zijn zeer verheugd dat we onze samenwerking met de M7 group hiermee uitbreiden, de paar- densport en fokkerij zijn heel sterk aanwezig binnen de Belgische cultuur en dankzij deze samenwerking kunnen we ook de enthousiaste Belgische paardenliefhebber bereiken” zegt Heather Killen, CEO H&C. “We kunnen ons premium kanaal aanbieden aan het Belgische publiek, inclusief LIVE uitzendingen van sportevenementen en met exclusieve door H&C geproduceerde training- en masterclasses. Ook zullen wij aanwezig zijn op Belgische evenementen zoals de Brussel Stephex Masters”.


Bron: Persbericht