Ze deed hiermee beter dan de beste Belgische, Nadège Janssen die op de tweede plaats eindigde. Zij rekende op Rolls D Elbe (v. Luccianno) om in 24,09 seconden een foutloze ronde te springen. Eva Jennen en Forlando (v. For Pleasure) namen de derde plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 24,87 seconden. 

Thierry Turpin (Virevolte de Cluis) en Nikita van der Meerschen (D Day de Lison Z) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Lies Malisart (Dialda), Mathieu-Maxim Goossens (Ghostbuster) en Toon Maes (Harry's Chat Girl Z). 

CSI1* 1m15

In het 1m15 was er een Braziliaanse overwinning. Ana Eliza Aguiar Ramos rekende op Iris Imperio Egipcio (v. Kannan) om in 27,70 seconden een foutloze ronde te springen. De rest van de top drie kleurde volledig Belgisch. Charline Vandergeeten en Natoe van't Heuvelhof (v. Jivago d'Arsouilles) eindigden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 28,12 seconden. Nathan Buddd en Ottawa van de Padenborre (v. Clarimo) eindigden op de derde plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 29,88 seconden. 

Lore Penders (Chava Deux Z) en Jessica Geurts (Jacob TN) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Sophie Rousseaux (Stakkion PS), Nyssa Ganiu (Hope des Brumes) en Thibaut Huyvaert (Olisco van de D&D Hoeve) sprongen ook in de top tien.

CSI1* 1m05

In het 1m05 tot slot kwam de beste Belgische prestatie van Mathieu-Maxim Goossens. Hij reed Amai Picobello Z (v. Action Breaker) naar de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten